Kilopott kacatok kupaca

Szólj hozzá!

  • offday: @PalyG: Szerencsére csak a sofőr ült benne és azóta állítólag jól van. Utasokból nem sok maradt vo... (2011.12.06. 19:39) Nagyot koppan
  • PalyG: remélem nem ültél benne"TKO és ezt még kilakatolják (2011.12.06. 09:05) Nagyot koppan
  • offday: @vigyori_: Belebotlottam egy régi mappába a gépen. Vannak még csemegék... :D (2011.03.02. 12:19) Intoleráns Néni
  • vigyori_: látom te sem unatkozol. :D (2011.03.02. 00:21) Intoleráns Néni
  • vigyori_: E! (2010.12.23. 11:44) Csúszik
  • Utolsó 20

Benzinkúton hátsóhidat

2008.08.02. 12:45 | offday | Szólj hozzá!

Benzinkúton hátsóhidat szerelni nem a legfelemelőbb időtöltés. Menet közben külső tükrödben meglátni a hátsó kerekedet pedig egyenesen ijesztő.

Történt, hogy Dénes jóbaráttal a Béke2 felé vettük az irányt egy kis gtr-ezős kormány-pedál nosztalgiabulira. Alattunk zakatol a Zsigusz hősiesen cipelve a söröket. A városon át 4 sávos út külsőjében haladva fura morgó hangra felfigyelve egy igen szokatlan látványban részesített minket az orosz ipar remeke; azt hittem összekarmolom magam!

A bal hátsó féltengely megunván, hogy mindig ugyanott és ugyanazt teszi immár 30 éve, úgy gondolta, itt a szabad Európában korkedvezményes nyugdíjjal elindul nyugat felé - cimboráival - a hozzá tartozó kerékkel és fékdobbal elkezdtek előzni. Mikor észleltem a lázadást már épp a belső sáv felezővonalán gurultak, csinos kis olajfolyást hagyva maguk után.

Azonnal fékeztem (volna) de mivel a fékdob is cinkossá vált, a betétek - így kiszabadulván - lassítás helyett csak integettek a távozóknak. Hála az emberiség egyik legnagyobb találmányának: a kétkörös fékrendszernek köszönhetően sikerült megállnunk még mielőtt végleg emigráltak volna Portugáliába.

Innentől felgyorsultak az események. Kocsiból ki, "aztakurvázás", kukásmellény fel, "húbazzegezés", emelő be, "nemhiszemelezés", háromszög ki, "kurvaéletezés", féltengely visszatol, "ezkészezés", kocsi gurít befelé a Ringsted úti mol-kútra, "navégrebazzegelés", kocsi kipakol és bezár, mégegyszer "nemhiszemelezés", majd a kutasoknak gyors "szétesettagépittmaradkösziszeva!" Pözsóba be, sínre rá majd gázolajégetés ezerrel Visonta felé, ugyanis a pizzákat - előrelátó módon - már Gyöngyösön megrendeltük, hogy mire kiérünk pont ott legyen. Ott is volt. Csak a futárnak habzott kicsit a szája.

A buli jól sikerült, hajnalig kínoztunk egy corvette-tet a Nürburgringen.

Az bírta.

Címkék: zsigusz

A bejegyzés trackback címe:

https://betoro.blog.hu/api/trackback/id/tr33597232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása